sâmbătă, aprilie 13, 2024
Diverse

Grupul DIANA şi-a prezentat produsele de top la CARNEXPO 2022, cel mai mare târg – din sud-estul Europei – dedicat industriei cărnii

605Vizualizari
La finele săptămânii trecute, mai exact în perioada 29 septembrie – 2 octombrie, Grupul DIANA a participat la CARNEXPO 2022, cel mai mare târg – din sud-estul Europei – dedicat industriei cărnii. Potrivit informaţiilor furnizate de reprezentanţii companiei vâlcene, la acest eveniment de anvergură, Grupul DIANA a fost prezent cu cele două linii de afaceri din industria alimentară. Astfel, în standul special amenajat la CARNEXPO 2022, au fost expuse și oferite spre degustare atât produse deja bine cunoscute partenerilor și clienților, cât și noutăți din portofoliile DIANA Abator și Fabrică de Mezeluri și Pescăria Magic.

 

„CARNEXPO 2022 a fost o oportunitate de a arăta tuturor că producătorii români sunt parteneri de încredere nu doar la nivel național, ci și european, iar produsele românești sunt competitive pe piețe internaționale. Evenimentul a reunit cei mai importanți producători, importatori și furnizori din industria alimentară și s-a axat pe promovarea tuturor segmentelor de bază, începând de la zootehnie, abatorizare, procesare, materii prime, echipamente, utilaje, HoReCa și retail”, se mai spune în comunicatul de presă dat publicităţii de reprezentanţii Grupului DIANA.