miercuri, martie 3, 2021
Politică

Gutău le-a dat KO lui Pîrvulescu și Crăciunescu: Unul e la ski, altul la mare. Voiau să participe on-line de pe plajă la ședințele CL. Declarații tari ale primarului!

2.02KVizualizari
Mircia Gutău e genul de primar uns cu toate alifiile, împotriva căruia adversarii săi politici găsesc extrem de greu un motiv solid de a-l ataca și de a-l pune într-o lumină proastă. Tocmai că le lipsește abordarea potrivită!
Astăzi, edilul PER al Râmnicului a avut o nouă reacție la adresa liberalilor din Alianța pentru Râmnic, care erau „plecați ba la mare, în Egipt, ba la ski, în Bulgaria”, deși fusese programată o nouă ședință extraordinară a Consiliului Local, la care nu a participat niciun reprezentant al Opoziției.
Potrivit afirmațiilor lui Gutău, peneliștii s-au plâns zilele trecute că el s-ar opune digitalizării (adică, de faptul că nu sunt prezentate on-line ședințele CL) tocmai pentru că nu puteau participa direct la discuții și voiau să „vorbească cetățenilor de pe plajă” – aluzie la Grig Crăciunescu, plecat în Egipt.
„Ei vor răspunde în fața cetățenilor municipiului Rm. Vâlcea. Au vrut cumva să se răzbune pe mine, de aceea, nu au venit la ședință, dar nu au cum. Acum, cetățenii vor vedea ce au votat. În perioada 2016-2020, Râmnicul a avut un număr record de investiții, orașul fiind invidiat în toată țara pentru ceea ce s-a făcut aici. Din dorința lor oarbă pentru putere, acești consilieri vor să blocheze tot. Atât îi duce capul! Nu au condus o bibicletă, nu au pus o cărămidă, dar vor să conducă Râmnicul”, a declarat primarul Râmnicului, Mircia Gutău.
Multe voci (inclusiv din PNL) susțin că, prin astfel de acțiuni, Virgil Pîrvulescu și colegii săi nu vor face altceva decât să-i sporească încrederea edilului Râmnicului în populație, iar ei să pice tot mai mult în derizoriu.