miercuri, martie 3, 2021
Sporturi

Halterofila Andrada Bulai: „Nu m-am aşteptat să fiu sportiva numărul 1 a Vâlcii în 2020! A fost o mare surpriză şi pentru mine!”

73Vizualizari
Andrada Bulai a fost desemnată sportiva anului 2020 în Vâlcea, după ce s-a clasat pe primul loc în clasamentul întocmit de DJST. Halterofila pregătită de Daniel Moldovan, care e legitimată la CS Chimia Rm. Vâlcea, a fost premiată în decembrie, în cadrul unei gale restrânse ce s-a desfăşurat în incinta Arenelor Traian.
Cu această ocazie, sportiva vâlceană a vorbit despre greutăţile pe care le-a întâmpinat în 2020, din cauza pandemiei de Covid-19. „Practic halterele de aproape 7 ani şi sunt foarte bucuroasă că în 2020 am fost aleasă cea mai bună sportivă a judeţului. Iar asta cu toate că a fost un an foarte greu şi am avut foarte puţine concursuri la care am participat, toate pe plan naţional. Nu am putut fi prezenţi deloc la competiţii pe plan internaţional. Nu m-am aşteptat deloc să fiu desemnată prima sportivă a anului, a fost ceva frumos, e chiar o mare surpriză şi pentru mine! În 2021, cu siguranţă, vor avea loc mai multe concursuri şi sper ca rezultatele să fie mai bune, inclusiv pe plan european, în speţă, să câştig cât mai multe medalii”, a declarat Andrada Bulai, sportiva numărul 1 a Vâlcii în 2020.