Handbal

Handbalistele de la Colegiul Energetic, din Rm. Vâlcea, premiate de Mircia Gutău. Acestea au obţinut bronzul, la Campionatul Mondial Şcolar

1.29KVizualizari
Joi, 23 decembrie, Sala de Consiliu a Primăriei Municipiului a găzduit festivitatea de premiere a echipei de handbal feminin a Centrului Naţional de Excelenţă din cadrul Colegiului Energetic. Aceasta a ocupat locul III la cea de-a 25-a ediţie a Campionatului Mondial Şcolar de Handbal, desfăşurat la Belgrad, Serbia, în perioada 27 noiembrie – 5 decembrie.

Câte 2000 de lei net pentru fiecare componentă a lotului şi cei doi antrenori

Cele 14 componente ale echipei şi cei doi antrenori au primit din partea Municipalităţii câte un premiu în valoare de 2.000 de lei net, suma totală de 34.500 lei (care cuprinde şi impozitele datorate) fiind alocată de la bugetul local prin hotărâre de consiliu. De precizat că tot Municipalitatea Râmnicului a făcut posibilă participarea echipei de handbal de la Energetic la această competiţie, prin finanţarea în luna noiembrie, cu suma de 9.200 lei, a deplasării delegaţiei în Serbia.

Cu această ocazie, primarul Mircia Gutău le-a felicitat pe tinerele sportive pentru remarcabilul rezultat obţinut şi le-a mulţumit pentru promovarea extraordinară pe care au făcut-o nu doar ţării noastre, ci şi judeţului Vâlcea şi municipiului Râmnicu Vâlcea, confirmându-i astfel renumele de capitală a handbalului feminin românesc.

Componenţa lotului vâlcean care a reuşit clasarea pe podium la acest prestigios campionat mondial este următoarea: Elena-Alexandra Adam, Narcisa-Ingrid Andronache, Elena-Ştefania Dumitraşcu, Denisa-Paula Emili, Alina-Nicoleta Florescu, Maria Diana Lixăndroiu, Maria Noemi Mezei, Patricia Mlecov, Bianca Ştefania Neacşu (FOTO – sus, alături de primarul Mircia Gutău şi viceprimarul Andrei Gheorghiu), Elena-Bianca Pîrcălăbescu, Vanessa-Leona Predescu, Maria-Patricia Tâmplaru, Maria-Cristina Vegheanu şi Mara-Teodora Zaharia. Staff-ul tehnic al echipei Colegiului Energetic este alcătuit din prof. Ionel Gheorghe, antrenor principal, şi prof. Stăncuţa Guiu, antrenor secund.