miercuri, ianuarie 19, 2022
Handbal

Handbalistele vâlcene nu sunt obişnuite să joace dimineaţa! „Cu Slatina, a fost un meci dificil, ne este foarte greu să ne trezim…!” Declaraţie ciudată a Dacianei Hosu, după victoria din deplasare

162Vizualizari
Week-end-ul trecut, SCM Rm. Vâlcea s-a impus cu scorul de 31-23 în deplasare, în fieful echipei CSM Slatina. Elevele norvegianului Bent Dahl s-au instalat la conducere după primul sfert de oră al meciului, iar la pauză aveau un avantaj aparent liniştitor (17-11). În repriza secundă, echipa din Sala Traian a avut însă o cădere inexplicabilă, iar jucătoarele antrenate de Victorina Bora s-au apropiat periculos, la 23-24. SCM Rm. Vâlcea a avut un final fantastic de partidă, în care a marcat de şapte ori consecutiv!
După încheierea partidei, portăriţa Daciana Hosu a spus că nu neapărat adversarele le-au pus probleme, ci mai degrabă ora de start, „municipalele” nefiind atât de obişnuite… să joace dimineaţa! „A fost un meci dificil şi ne-am aşteptat la asta din cauză că nici ora nu prea ne-a ajutat. Ne este foarte greu să ne trezim… Dar, mă bucur că am luptat până la sfârşit şi am obţinut cele trei puncte”, a declarat Daciana Hosu.