joi, februarie 29, 2024
Fotbal Județean

Hat-trick-ul lui Victor Coandă n-a fost de ajuns! Viitorul Mateeşti a pierdut şi acasă cu Viitorul Budeşti. Cosmin Anghelescu a explicat cauzele eşecului

842Vizualizari
Viitorul Mateeşti speră să-şi treacă în cont o victorie în meciul cu Viitorul Budeşti, de pe teren proppriu, din acest week-end, pentru a se îndepărta de ultimele două locuri din Liga a IV-a, de pe care se pică direct în Liga a V-a. Alex Cincă, Victor Coandă, Irinel Cazacu au fost învinşi însă cu scorul de 4-3, aşa că trebuie să lupte în continuare pentru a se salva de la retrogradare.

La final, primarul din Mateeşti, Cosmin Anghelescu (FOTO – sus), a afirmat că eşecul a fost cauzat în special de erorile comise în defensivă. „Pentru acest meci, nu ne-a lipsit niciunul dintre jucătorii importanţi. Iar la cât de bine ne mergea jocul şi având în vedere că aveam la dispoziţie un lot şi jumătate, trebuia să câştigăm, dar n-a fost să fie. Am fost conduşi cu 2-0 la pauză, după ce oaspeţii s-au desprins dintr-un penalti acordat pe finalul reprizei. Din păcate, până atunci, am ratat însă ocazii clare de a înscrie! Am reuşit să restabilim echilibrul prin minutul 65, dar imediat am încasat încă un gol (2-3). Apoi, am egalat din nou, iar pe final adversarii au punctat decisiv (3-4). Toate cele trei goluri ale echipei noastre au fost marcate de Victor Coandă (FOTO – jos)”, a spus Cosmin Anghelescu.

Cosmin Anghelescu: „Degeaba jucăm bine în atac şi ne creăm şanse de a înscrie, dacă facem greşeli nepermise în defensivă!”

„Nu trebuia să primim patru goluri, defensiva a fost cam slăbuţă, am făcut multe greşeli în apărare Atacul a mers bine, iar cu trei goluri marcate trebuia să putem câştiga. Ca să nu mai zic că am mai irosit 5-6 ocazii de gol, iar în plus am trimis o dată mingea în bară! Degeaba jucăm bine în atac şi ne creăm şanse de a înscrie, dacă facem greşeli nepermise în defensivă! Din păcate, am pierdut şase puncte cu Viitorul Budeşti, un lucru la care nu ne aşteptam. În deplasare, am luat bătaie cu 3-2, iar acasă am pierdut tot la limită. Dacă am fi câştigat acum 3 puncte, urcam pe locul 13 şi eram în grafic cu obiectivul pe care ni l-am propus, salvarea de la retrogradare, pentru că nu ne mai puteau ajunge echipele de pe poziţiile 15-16. Cel mai probabil, jucătorii au abordat meciul de acasă prea relaxaţi, şi pentru că în tur am fost aproape să-i batem pe cei de la Budeşti în deplasare, au crezut că va fi uşor să ne impunem, iar asta ne-a costat”, a mai menţionat primarul din Mateeşti.

În următoarea etapă, Viitorul Mateeşti va juca la Guşoeni, iar apoi va primi vizita echipei Stejarul Vlădeşti

În următoarea etapă din Liga a IV-a, Viitorul Mateeşti o va înfrunta pe CS Guşoeni, în deplasare, meciul fiind programat sâmbătă, 18 martie, de la ora 16.00. „Trebuie să trecem peste eşecul cu Viitorul Budeşti şi să luptăm în continuare pentrru evitarea retrogradării. Nimic nu e pierdut, mergem înainte! Trebuie să mai obţinem cel puţin 10-12 puncte până la final, ca să fim liniştiţi. Unul dintre meciurile pe care trebuie să le câştigăm neapărat e cel cu Stejarul Vlădeşti, de pe teren propriu, care va avea loc peste două săptămâni. Însă, mi-e greu să mai afirm ceva, pentru că aşa am sperat şi cu Viitorul Budeşti, că o să luăm 3 puncte, sută la sută, dar am pierdut! Aşa cum am mai spus, trebuie să abordăm fiecare meci cu maximă seriozitate, fie că jucăm cu o echipă de pe locurile 1-5, fie că întâlnim una clasată pe ultimele cinci”, a precizat primarul din Mateeşti, Cosmin Anghelescu.