miercuri, decembrie 6, 2023
Monden

Ieri, Sorin Romcescu şi-a creştinat primul nepoţel, Rareş Andrei. Astăzi, primarul din Slătioara şi-a aniversat ziua de naştere!

2.25KVizualizari
Week-end-ul acesta, a fost unul special pentru Sorin Romcescu şi soţia sa, Camelia. Sâmbătă, 25 aprilie, primarul comunei Slătioara a participat la botezul primului său nepoţel, Rareş Andrei, care s-a născut în urmă cu trei luni. Evenimentul religios a avut loc la Biserica Vioreşti, din localitate, părinţii prinţului, Andrei Romcescu şi soţia sa, Luiza, avându-i, bineînţeles, alături pe naşii lor şi ai copilului, Octavian şi Adriana Brănescu. Din păcate, din cauza pandemiei de Covid-19 şi a restricţiilor impuse de autorităţi, micuţul Rareş Andrei Romcescu nu a avut parte şi de o petrecere de botez pe cinste, cu mulţi invitaţi, aşa cum ar fi meritat. Dar, nu contează, sănătos să fie şi să crească mare şi frumos!
Duminică, 26 aprilie, a fost din nou sărbătoare în familia primarului din Slătioara, acesta aniversându-şi ziua de naştere. Cu această ocazie, Sorin Romcescu a primit sute de mesaje de felicitare din partea prietenilor şi a cunoscuţilor. Şi din partea noastră, La Mulţi Ani, multă sănătate şi putere de muncă! Iar viaţa să vă fie plină de cât mai mulţi nepoţei!