Fotbal Județean

Ilie Boiangiu, primar Grădiştea: Cel mai bine ar fi să punem punct acum campionatului şi să începem mai repede sezonul următor, încă din august

779Vizualizari
Primarul comunei Grădiştea, Ilie Boiangiu, s-a numărat printre cei care au afirmat că „nimănui nu-i mai arde de fotbal, din cauza pandemiei de Covid-19”, motiv pentru care sezonul actual la nivel judeţean ar trebui să fie suspendat. AJF Vâlcea va lua în zilele următoare o decizie în acest sens, pe baza opţiunilor exprimate de reprezentanţii tuturor echipelor angrenate în cele trei ligi.
„Nu cred că vom mai putea relua campionatul, cel puţin nu la nivelul Ligii a V-a. Probabil că sezonul actual va fi abandonat. Oricum, în partea inferioară a clasamentului nici nu ştii cum e mai bine să joci. Ce rost ar avea, de exemplu, un play-out, când n-ai unde să retrogradezi? De aceea, cel mai bine ar fi să punem punct acum campionatului şi să începem mai repede sezonul următor, încă din august, să nu vină iarna şi să ne prindă cel de-al doilea val al pandemiei”, a precizat Ilie Boiangiu.
După cele 13 runde din turul Ligii a V-a, echipa din localitatea administrată de alesul PNL, Ştiinţa Grădiştea, ocupă locul 12 în Seria Vest, iar în condiţiile actuale va evolua şi în sezonul viitor tot la „Onoare”.