Fotbal Județean

Ilie Boiangiu va reînscrie Ştiinţa Grădiştea în Liga a VI-a. „În primul sezon, vom pune accent pe formarea unui lot competitiv!”

400Vizualizari
Ştiinţa Grădiştea va evolua din nou la nivel de seniori din noul sezon, decizia fiind luată de mai mult timp de primarul Ilie Boiangiu. Localitatea administrată de alesul PNL nu a mai avut o echipă în campionatul judeţean după izbucnirea pandemiei de Covid-19, dar a fost reprezentată în întrecerea de juniori A1.
„În mod sigur, vom face o echipă de fotbal de seniori din noul sezon, pe care o vom înscrie în Liga a VI-a. Din lot, vor face parte în special fotbaliştii pe care i-am avut la echipa de juniori A1. Consider că tinerii au depăşit perioada de dezvoltare, au învăţat ce înseamnă fotbalul şi merită să evolueze la un nivel mai înalt. Lângă aceştia, vom aduce câţiva seniori din zonă, dar rămâne de văzut despre cine va fi vorba, pentru că nu prea sunt jucători disponibili. În orice caz, un lucru e sigur, sută la sută ne vom reînscrie în campionatul de seniori. În primul sezon, nu vom pune accent nici pe rezultate, ci doar pe formarea unui lot cât mai bun. Nu am mai făcut nicio îmbunătăţire la stadion în ultima perioadă, dar nici nu era nevoie. Anul acesta, ne-am axat în special pe investiţia de asfaltare a drumurilor, pentru care ne-am alocat toate resursele necesare din bugetul local”, a precizat primarul din Grădiştea, Ilie Boiangiu.
Prima competiţie la care Ştiinţa Grădiştea a participat după reînfiinţare a fost Cupa Olteţul, desfăşurată pe 26 iunie, la Zătreni. Tinerii fotbalişti din comuna administrată de primarul Ilie Boiangiu au suferit atunci două înfrângeri: 0-5 cu Olteţu Bălceşti 2014 şi 4-6 cu Olteţul Zătreni Old Boys.