Diverse

Ilie Cosmin Anghelescu a premiat un veteran de război din Mateeşti, la împlinirea vârstei de 100 de ani

450Vizualizari
Printre numeroasele lucrări pe care le realizează în localitate, primarul din Mateeşti, Ilie Cosmin Anghelescu, şi-a făcut timp şi pentru o acţiune sufletească. Astfel, miercuri, 20 iulie, chiar de Sf. Ilie, alesul PSD şi viceprimarul Victor Diaconescu l-au vizitat pe veteranul de război Ion D. Ioana, pentru a-l premia la împlinirea vârstei de 100 de ani.

„Pe 20 iulie, am avut deosebita onoare de a-l aniversa pe domnul Ion D. Ioana, veteran de război, cu ocazia împlinirii venerabilei vârste de 100 de ani. Acesta a primit din partea Primăriei Mateeşti şi a Consiliului Local Mateeşti un premiu, o diplomă de recunoştinţă şi o plachetă aniversară. Îi urăm sănătate şi casă plină de strănepoţi! Sănătate şi Doamne Ajută!”, a transmis primarul Ilie Cosmin Anghelescu, pe Facebook.

Cu această ocazie, administraţia din Mateeşti i-a mai pregătit sărbătoritului o sticlă de şampanie şi un tort, cu imaginea veteranului de război şi cu urarea obişnuită: „La Mulţi Ani din partea Primăriei Mateeşti, la 100 de ani!”. Acelaşi mesaj l-a transmis de altfel şi primarul Ilie Cosmin Anghelescu, în momentul în care i-a oferit lui Ion D. Ioana premiul cuvenit: „La mulţi ani sănătoşi! Să fii sănătos în continuare!”.