Fotbal Diverse

Ilie Cosmin Anghelescu are încredere, în continuare, în calificarea juniorilor A1 de la Viitorul Mateeşti în utimul act al Cupei României: „Mergem pe CSŞ să producem surpriza!”

881Vizualizari
Chiar dacă Viitorul Mateeşti a pierdut prima manşă a semifinalei Cupei României de juniori A1, cu Olympic Rm. Vâlcea (scor 0-1), primarul Ilie Cosmin Anghelescu este convins că tinerii fotbalişti din localitate încă mai au şanse de calificare în ultimul act al competiţiei. Returul va avea loc la finele săptămânii viitoare, sâmbătă, 21 mai, de la ora 11.00, pe Stadionul „CSŞ” din Rm. Vâlcea.
„Chiar dacă am pierdut în tur, mergem pe CSŞ să ne batem până la capăt pentru finală. Acesta e şi dorinţa tinerilor noştri fotbalişti, pe care şi-au exprimat-o la vestiare, după meciul de la Mateeşti. 0-1 e un rezultat care ne dă speranţe, nu e o înfrângere imposibil de remontat în retur, avem încă şanse de calificare. Putem să câştigăm în deplasare! Sunt convins că jucătorii noştri se vor mobiliza din nou la maximum, astfel încât să producem o surpriză şi să răsturnăm rezultatul şi calculele hârtiei. Credem într-o victorie la două goluri, pentru a ne califica în finală. Sunt sută la sută convins că vom câştiga pe CSŞ! Ţinând cont de jocul bun pe care l-am arătat în ultima perioadă, la jucătorii talentaţi pe care îi avem în lot, am mare încredere într-un asemenea deznodmănânt. Băieţii ar merita din plin o victorie, pentru a ajunge în ultimul act al Cupei României, având în vedere sezonul excelent pe care l-au făcut, primul după înfiinţarea echipei. Cred că am avut şi un pic de ghinion la tragerea la sorţi, pentru că, dacă am fi picat cu vreuna dintre celelalte două semifinaliste, AS Băile Olăneşti sau Oltul Ioneşti, la forma bună pe care o avem acum, eram sută la sută în finală. Oricum, nu ne sperie nici Olympic, putem să accedem mai departe”, a subliniat primarul din Mateeşti, Ilie Cosmin Anghelescu.
Aşa cum am mai anunţat, dacă vor obţine calificarea în finală şi vor şi câştiga trofeul, juniorii A1 de la Viitorul Mateeşti vor primi câte o primă atât din partea primarului Ilie Cosmin Anghelescu, cât şi a staff-ului clubului. În plus, la finele sezonului, ei vor beneficia şi de un cantonament de un week-end (de joi până duminică), la Călimăneşti.