Fotbal Județean

Ilie Cosmin Anghelescu s-a ţinut de cuvânt şi le-a oferit treninguri tuturor celor 35 de jucători legitimaţi la cele două echipe ale clubului Viitorul Mateeşti

1.2KVizualizari
Ziua de vineri, 8 aprilie, a fost una de neuitat pentru fotbaliştii de la Viitorul Mateeşti, atât pentru seniori, cât şi pentru juniorii A1. Aşa cum a promis încă de la începutul anului, primarul Ilie Cosmin Anghelescu le-a oferit câte un trening tuturor jucătorilor legitimaţi la cele două echipe. În total, au fost achiziţionate 35 de echipamente sportive, acţiunea beneficiind bineînţeles de acordul consilierilor locali din Mateeşti.

„Am promis, am realizat! Primăria Mateești și Consiliul Local Mateești, prin domnul primar Ilie Cosmin Anghelescu, au achiziționat echipamente sportive (treninguri) pentru jucătorii echipelor ACS Viitorul Mateești, juniori și seniori. Vineri, 8 aprilie, aceștia au primit echipamentele pe care, sperăm noi, le vor purta cu mândrie la evenimentele viitoare. Succes tuturor!”, au transmis reprezentanţii Primăriei Mateeşti, pe Facebook.

„Fotbaliştii noştri merită din plin să beneficieze de cele mai bune condiţii”

„Aşa cum se cunoaşte, pe lângă faptul că am luat decizia de a-i premia pe fotbalişti după rezultatele pozitive obţinute – atât pe juniori, cât şi pe seniori – în acest an, am mai luat o decizie importantă de susţinere a activităţii sportive şi fotbalistice din comună. Mă refer la achiziţionarea de treninguri pentru toţi jucătorii legitimaţi la Viitorul Mateeşti, acestea fiind oferite vineri, 8 aprilie, la sediul Primăriei. Fotbaliştii din localitate merită din plin să beneficieze de cele mai bune condiţii! Juniorii noştri A1 au o comportare foarte bună în campionatul judeţean, iar mulţi dintre ei evoluează şi în Liga a V-a, pentru echipa de seniori”, a completat primarul din Mateeşti, Ilie Cosmin Anghelescu.