Administrație

Ilie Cosmin Anghelescu va realiza investiţii de 20 de milioane de lei, la Mateeşti. „Anghel Saligny” va finanţa trei proiecte

103Vizualizari
Primarul din Mateeşti, Ilie Cosmin Anghelescu, se numără printre printre cei mai fericiţi aleşi locali din Vâlcea. Iar asta după ce, la mijlocul lunii trecute, Ministerul Dezvoltării a aprobat trei dintre proiectele depuse pe programul „Anghel Saligny”. De departe, cea mai importantă investiţie care va fi realizată în localitate în anii următori se referă la reţeaua de canalizare menajeră, care va fi extinsă pe o lungime de 19 kilometri, suma alocată de Ministerul Dezvoltării fiind de 15 milioane de lei.
„Continuăm cu veștile bune pentru mateeșteni! Prin Programul Național de Investiții «Anghel Saligny», pe 15 iulie au fost aprobate trei proiecte pentru comuna noastră. 1) Extinderea rețelei de canalizare menajeră pe o lungime de 19 km, având o sumă alocată de la bugetul de stat de 15.000.000 de lei; 2) Lucrări de construire poduri peste pârâul Tărâia în punctele «La Honcioiu» și «Titi Negrea», cu o sumă alocată de la bugetul de stat de 2606566,38 de lei; 3) Lucrări de refacere poduri, podețe și punți pietonale în punctele «Iriștea», «Anghelești», «La Enciu» și «La Iriza», cu o sumă alocată de la bugetul de stat de de 2.465.000 de lei. Aceste proiecte au fost întocmite de către actuala administrație, în perioada 2021 – 2022. Felicit toate persoanele implicate! Sănătate și Doamne Ajută!”, a transmis primarul din Mateeşti, Ilie Cosmin Anghelescu, pe pagina sa de Facebook.