Fotbal Diverse

Ilie Muşuroia şi Marian Chiripuş sunt jucătorii etapei a X-a, cu câte şase goluri fiecare. Ambii au fost premiaţi de Domino’s Pizza

697Vizualizari

Luni, 17 iunie, la Oltenia Arena Sport, Dragoş Muscalu a organizat meciurile din cadrul etapei a X-a a Campionatului Smart Cup Vâlcea, la fotbal pe teren redus. Ca de obicei, spectacolul a fost la el acasă, astfel că, în cele şapte meciuri, s-au marcat aproape 60 de goluri. În această rundă, s-au consemnat următoarele rezultate: Ostroveni City – Enigma Gym 4-5, 24 Fit -Spartanii 5-3, Lupii Dacici – Avangers 7-4, FC MRD Cargo Silva – No Name 5-3, InterSport – White Sensation 11-7, Steaua Fedeleșoiu – FC Dedeman 8-8, Real Team – FC Blue Star 4-1.
Intersport se menţine, în continuare, pe prima poziţie în clasament şi are şanse mari să fie campioană, mai ales că are în lot fotbalişti consacraţi, precum Mihai şi Florin Costea, Lucian Iordache, Ionuţ Marian şi nu numai. „Din punctul meu de vedere, cel mai spectaculos meci a fost cel între Steaua Fedeleşoiu şi Dedeman, scor 8-8. Fedeleşoiu a condus până în ultimul minut, când a fost egalată. Competiţia este foarte reuşită, cu orgolii mari şi, bineînţeles, mult spectacol. Vom avea o vară plină de meciuri tari, care nu trebuie ratate. Etapele se desfăşoară în fiecare zi de luni, la Oltenia Arena Sport”, a precizat Dragoş Muscalu.