luni, iunie 24, 2024
Fotbal Județean

Ilie Sporea (Stejarul Vlădeşti 2009): „Dorința de a juca din nou fotbal este uriașă, dar riscurile sunt pe măsură. Imaginați-vă 50 de persoane în același vestiar…”

934Vizualizari
Ilie Sporea, antrenorul echipei Stejarul Vlădești 2009, nu întrevede nicio noutate în ceea ce privește reluarea campionatelor județene și spune că este imposibil să avem meciuri oficiale începând de pe 15 iunie. Din punctul său de vedere, dorința jucătorilor de a reveni pe teren este uriașă, dar și riscurile de îmbolnăvire cu COVID-19 sunt pe măsură.
„Nu vedeți, sunt țări care anunțau deja o dispariție a virusului și degeaba! Încă suntem sub asediu – cum se spune… În fotbal, jucătorii sunt foarte predispuși să ia lejer acest virus, mai ales că nu sunt și nu pot fi controlați foarte bine de unde vin şi nu se ştie pe unde au umblat… Imaginați-vă 50 de persoane, adică două echipe de fotbal, cu jucători, oficiali, arbitri și alții care intră într-un vestiar. Nu știi niciodată cu cine intri în contact. Nu văd prea curând o soluție la această problemă. Vom mai aștepta mult și bine până ce vom da din nou drumul la minge”, a precizat Ilie Sporea.