marți, octombrie 27, 2020
Administrație

Iluminat ca în Las Vegas, la Drăgoeşti. Primarul Gheorghe Melente va monta 250 de lămpi LED

275Vizualizari
În această perioadă, primarul comunei Drăgoeşti, Gheorghe Melente, realizează ample investiţii pentru modernizarea sistemului de iluminat public stradal din localitatea pe care o administrează. În acest sens, alesul PNL a anunţat că vor fi montate, în total, 250 de lămpi LED, pe mai multe artere din satele Drăgoeşti, Buciumeni şi Geamăna.
„În acest moment, se lucrează intens la revizuirea iluminatului public stradal. Este vorba de înlocuirea vechilor becuri cu lămpi economice, zona vizată fiind cea centrală, în speţă, drumurile judeţene şi cele principale. Mă refer la DJ 678 şi 678 C, către Câmpu Mare. În plus, stâlpii pe care le vom monta vor dispune de braţe mai mari, cu o anvergură de 1,5 metri. Toate corpurile de iluminat pe care le vom da jos de pe aceste tronsoane, şi care încă mai funcţionează, le vom recupera şi le vom repoziţiona în Geamăna, Boncani şi pe uliţele în care nu a existat până în prezent iluminat public nocturn. De-a lungul timpului, am schimbat anual câte 50 de becuri, iar multe dintre acestea nu sunt deteriorate. Iar în condiţiile în care mai pot funcţiona o perioadă, am ajuns la concluzia că e indicat să le mutăm pe drumurile lăturalnice, ca să avem şi acolo iluminat stradal”, a precizat primarul din Drăgoeşti, Gheorghe Melente.
Alesul PNL va câştiga în vară un nou mandat, lucru evidenţiat şi de faptul că, recent, a obţinut peste 50 la sută din opţiunile cetăţenilor, în sondajul de opinie organizat în comună în perspectiva alegerilor locale din luna iunie.