luni, iunie 24, 2024
Fotbal Diverse

În 1987, Marian Preda, fotbalist la Chimia, era ucis în Piaţa Centrală. 120 de copii i-au adus un omagiu la Călimăneşti

2.31KVizualizari

Antrenorul Marian Deaconescu a revoluţionat, în doar câteva luni, activitatea de copii şi juniori din judeţul Vâlcea, prin competiţiile extraordinare pe care le-a organizat până acum. Aşa cum am mai spus, este, de departe, cel mai mare câştig al AJF-ului în actuala stagiune… Recent, în sala de sport din Călimăneşti, a fost organizat un turneu comemorativ, în cinstea fostului jucător de la Chimia, Marian Preda, care a fost ucis în anii ’80, în Piaţa Centrală.
La această competiţie, organizată de AJF Vâlcea, în parteneriat cu Primăria Călimăneşti şi clubul Inter Călimăneşti (reprezentat de Cornel Badea), au participat 12 formaţii din Vâlcea, la două categorii de vârstă: 2008 şi 2011. La final, toţi copiii au primit din partea primarului localităţii, Florinel Constantinescu, pungi încărcate cu cadouri, dar şi cupe şi diplome. Aşa cum e normal, toţi au fost câştigători.
„Aş dori să mulţumesc din suflet conducerii Primăriei Călimăneşti, care ne-a sprijinit total să organizăm poate cel mai mare turneu amical din cele care au avut loc sub egida AJF Vâlcea în această perioadă. Toată lumea ne-a felicitat că am oferit cadouri bogate celor mici, adică tuturor campionilor. Scopul campaniei este de a aduce un omagiu marilor glorii ale Vâlcii, dar şi de a sprijini mişcarea. Îl felicit din suflet şi pe Marian Deaconescu, care se implică pentru dezvoltarea fotbalului juvenil. Este un om deosebit!”, a precizat Cornel Badea, antrenor la Inter Călimăneşti şi responsabil de buna organizare a Memorialului „Marian Preda”.