luni, iunie 24, 2024
Administrație

În această primăvară, Daniel Băluţă finalizează lucrările de reparare a celor două drumuri din Vaideeni care au fost afectate de calamităţi

1.21KVizualizari
La Vaideeni, se află pe ultima sută de metri lucrările de reparare a celor două drumuri de interes local care au fost afectate în trecut de calamităţi. Primarul Daniel Băluţă a amintit faptul că a fost vorba, în primul rând, de realizarea unor lucrări de primă intervenţie pe DC 137, către comuna Slătioara. Pe acest tronson, s-a produs o gravă alunecare de teren, în punctul Uţă. Pe de altă parte, administraţia din Vaideeni s-a confruntat cu o ruptură şi în satul Izvorul Rece, pe drumul Bisericii – Bazinele de apă, în punctul Părâul lui Stroie.
„Una dintre investiţiile pe care le derulăm pe situaţii de urgenţă e aproape gata, iar aici mă refer la drumul spre bazinele de apă. În ceea ce priveşte lucrările derulate pe artera care duce spre Slătioara, sunt şanse să se finalizeze şi aceasta cel târziu până la venirea verii”, ne-a declarat Daniel Băluţă. Pentru investiţiile pe calamităţi, localitatea Vaideeni a primit doar 25 la sută din bani în 2021, în acest caz fiind vorba de 10,64 de miliarde de lei vechi.