duminică, aprilie 14, 2024
Sporturi

În această săptămână, la Adunarea Generală a FR Baschet, s-ar putea lua decizia ca nicio echipă să nu mai retrogradeze din Liga Naţională masculină

51Vizualizari
Conform regulamentului dat publicităţii de FR Baschet la începutul campionatului, din Liga Naţională ar trebui să retrogradeze patru echipe la finele sezonului. În schimb, din Liga I vor face saltul în elită doar două formaţii, din ediţia viitoare primul eşalon al ţării urmând a avea doar 16 formaţii la start.
Dar asta dacă nu cumva se va schimba ceva cu prilejul Adunării Generală a Federaţiei, care va avea loc chiar în această săptămână, pe 3 aprilie. Aşa cum se cunoaşte, la un moment dat s-a vehiculat că, din sezonul viitor, se va mări numărul de participante din Liga Naţională, de la 18, la 20, astfel că în această vară nu va mai retrograda nimeni din elită. Rămâne de văzut ce va decide miercurea aceasta forul condus de Carmen Tocală (FOTO).
De menţionat este faptul că, la evenimentul din 3 aprilie (care va avea loc la Piteşti, la Hotelul Ramada, începând cu ora 10.00), judeţul nostru va fi reprezentat de trei structuri sportive: CS Vâlcea 1924, CSŞ Rm. Vâlcea şi BC Niţulescu Pedagogic Rm. Vâlcea. În total, Federaţia Română de Baschet are 329 de membri afiliaţi.
Sursă foto: frbaschet.ro