miercuri, iulie 28, 2021
Diverse

În acest week-end, Chef Cătălin Scărlătescu va fi invitat special la evenimentul Annabella „Jar de Vară – Festival de Grătăreală”. Vino să guşti faimoasele sale reţete de scoici!

383Vizualizari
În acest week-end, Annabella îi invită pe toţi vâlcenii la… grătar, cu prilejul unui super-eveniment culinar pe care îl va organiza în Râmnic! Acesta poartă o denumire extrem de inspirată, „Jar de Vară – Festival de Grătăreală”, şi va avea loc în zilele de 16, 17 şi 18 iulie, în parcarea supermarketului Annabella A-Z, de pe Bulevardul Dem Rădulescu, nr. 7. Evenimentul va fi onorat de prezenţa lui Chef Cătălin Scărlătescu, unul dintre cei mai apreciaţi bucătari din România. Acesta face parte din juriul show-ului „Chefi la Cuţite”, care e difuzat de Antena 1.
„Hai la Festivalul de Grătăreală – Jar de Vară, pe 16, 17 si 18 iulie, la Annabella A-Z, de pe Bulevardul Dem Rădulescu! Ia-ți pofta cu tine și savurează un grătar, direct de pe jar! Invitatul special este Chef Cătălin Scărlătescu, care te va încânta cu faimoasele sale rețete de scoici. Hai să savurezi: burgeri, fripturi, cârnați, mici, ceaun de porc, porchetta rotisată, pulled pork și fructe de mare, la Festivalul Jar de Vară! Te așteptăm de vineri, 16 iulie, începând cu ora 16.00, în parcarea magazinului Annabella A-Z, de pe Bulevardul Dem Rădulescu! Programul evenimentului: vineri, între orele 16.00 – 23.00, sâmbătă şi duminică, între orele 11.00 – 23.00”, se spune în prezentarea acţiunii pe care compania Annabella o va organiza week-end-ul acesta.