sâmbătă, septembrie 23, 2023
Fotbal Național

În acest week-end, CSC Şelimbăr va disputa ultimul meci în Zăvoi. De anul viitor, echipa sibiană va juca la…

360Vizualizari
Timp de o jumătate de an, vâlcenii au avut posibilitatea de a urmări, din nou, meciuri de Liga a II-a în Zăvoi, prin faptul că echipa CSC Şelimbăr a ales să joace partidele de acasă în Râmnic, din cauză că noul stadion din localitatea sibiană încă nu e gata. Chiar dacă n-a fost vorba de o formaţie locală, cei care mănâncă fotbal pe pâine s-au bucurat! Mai ales că în Râmnic au venit grupări de top din cel de-al doilea eşalon al ţării, în frunte cu lidera clasamentului, CSA Steaua Bucureşti. Aşa cum se cunoaşte, pe 1 octombrie, „militarii” au plecat doar cu un punct de pe Stadionul „Municipal”, după ce au încheiat la egalitate cu CSC Şelimbăr (1-1). Printre celelalte adversare tari pentru Alex Dandea & Co. se mai numără FC Braşov, Oţelul Galaţi, Unirea Dej, Unirea Slobozia şi CSM Slatina, ce se află pe poziţii care le permit să spere la calificarea în play-off.
În acest week-end, echipa sibiană – care îl are acum pe Claudiu Niculescu la timonă – va disputa ultimul meci în zăvoi, adversară urmând a fi CSC Dumbrăviţa, o nou-promovată în Liga a II-a. Duelul va avea loc sâmbătă, 3 decembrie, de la ora 11.00. După 15 runde, CSC Şelimbăr se afla pe locul 10, la doar 4 puncte de play-off şi la cinci de primul loc retrogradabil. Luni seară, Alex Dandea & Co. s-au impus cu scorul de 2-1, în deplasare, în partida cu FK Csikszereda Miercurea Ciuc, în minutele 53 şi 90+5. Pentru adversari, a punctat Lorant Kovacs (59), din penalti.
Din primăvara anului viitor, până ce se vor încheia lucrările la noua bază sportivă de 1,8 milioane de euro din Şelimbăr, conducerea echipei de fotbal sibiene din Liga a II-a vrea să mute echipa de fotbal pe noul stadion din oraşul de pe Cibin, care va fi inaugurat în curând, în luna decembrie.