marți, octombrie 20, 2020
Fotbal Național

În acest week-end, elevii lui Lucian Giurcă merg după 3 puncte la Petroşani

89Vizualizari
Viitorul Dăeşti a avut un start slab de sezon, iar acum se află într-o uşoară revenire de formă (a se vedea calificarea în turul 4 al Cupei României şi victoria din Liga a III-a, din week-end-ul trecut). Pentru echipa antrenată acum de Lucian Giurcă urmează un nou meci important în campionat, cu CSM Jiul Petroşani, în deplasare, în care fotbaliştii de la Fedeleşoiu pot să confirme revirimentul din ultima perioadă. Dacă vor reuşi să fie mai atenţi în defensivă, jucătorii de la Viitorul Dăeşti se pot întoarce acasă cu toate cele 3 puncte.
Altfel, de precizat este faptul că petroşănenii le-au înfruntat deja pe celelalte două echipe vâlcene din Seria 7, Flacăra Horezu (pe teren propriu) şi Minerul Costeşti (în deplasare), iar în ambele meciuri s-a înregistrat acelaşi scor (2-2). Week-end-ul trecut, pe stadionul din Zăvoi, formaţia hunedoareană a scăpat victoria printre degete în faţa „ortacilor”, după ce a condus cu 2-0 în prima repriză şi a fost egalată în minutul 89.
Meciul pe care Viitorul Dăeşti îl va disputa sâmbătă, 17 octombrie, de la ora 15.00, la Petroşani, va avea loc pe Stadionul „Petre Libardi”.