luni, aprilie 12, 2021
Fotbal Național

În acest week-end, „olarii” merg să cucerească Gloria, la Cermei

307Vizualizari

Graţie succesului cu CS Hunedoara (3-0), Flacăra Horezu a acumulat 13 puncte şi a urcat pe locul 3 în clasamentul Seriei a IV-a. Pe prima poziţie se află, în continuare, FC „U” Craiova 1948 – cu 19 puncte, care a înregistrat însă prima sincopă din acest sezon (1-1, pe teren propriu, cu Gloria Lunca-Teuz Cermei), în timp ce vicelidera ierarhiei e nou-promovata Progresul Pecica (2-1, în deplasare, la Naţional Sebiş) – 14 puncte.
„Am urcat pe locul 3 după victoria de sâmbăta trecută şi sperăm ca lucrurile să meargă bine în continuare. Ne aflăm la un punct în spatele celor de la Progresul Pecica, o echipă foarte puternică, chiar dacă e nou-promovată, care s-a întărit în vară cu câţiva foşti fotbalişti de Liga 1, printre care se numără şi Szabolcs Szekely (ex-Poli Timişoara)”, a declarat Adi Popa, antrenorul-jucător al formaţiei din Treapt.

Adi Popa: „În zilele următoare, vom vedea care sunt punctele forte ale arădenilor şi unde sunt vulnerabili!”

În următoarea rundă din Liga a III-a, Flacăra Horezu va evolua în deplasare, la Gloria Lunca-Teuz Cermei. Meciul va avea loc sâmbătă, 12 octombrie, de la ora 15.00. Fără îndoială, „olarii” vor avea o misiune dificilă în acest week-end, împotriva unei echipe arădene care a crescut în valoare de la o etapă la altă şi care, în ultima rundă, a remizat, mai mult decât surprinzător, chiar în fieful liderei FC „U” Craiova 1948 (scor 1-1).
„Vom avea o partidă foarte grea la Cermei, în faţa unei formaţii care n-a pierdut la Drobeta Tr. Severin, cu Craiova (n.r: fiind prima care a reuşit această performanţă). Vom aduna toate informaţiile necesare despre adversarii noştri în zilele următoare. O să-i analizăm foarte atent pe arădeni, ca să vedem care sunt punctele lor forte şi unde sunt vulnerabili, astfel încât să facem un alt joc bun şi să obţinem un nou rezultat favorabil. Meciul e greu, mai ales prin prisma ultimelor rezultate ale arădenilor. De aceea, prima casetă video pe care o vom studia va fi chiar înregistrarea meciului lor cu FC „U” Craiova. Niciun jucător nu e suspendat pentru meciul de la Cermei, de la finele acestei săptămâni”, a mai menţionat Adi Popa.
Lotul echipei Flacăra Horezu va pleca spre Cermei cu o zi înainte de joc, adică vineri, 11 octombrie, şi se va caza, din nou, la Ineu, acolo unde au stat de fiecare dată şi jucătorii de la Viitorul Dăeşti, cu prilejul fiecărei deplasări în vestul ţării. Altfel, de menţionat mai e faptul că, în startul sezonului, cealaltă reprezentantă a Vâlcii în Liga a III-a a reuşit să se impună la Cermei, după un joc foarte spectaculos, cu scorul de 4-2, aşa că şi „olarii” îşi doresc să repete isprava fotbaliştilor de la Fedeleşoiu.