Handbal

În acest week-end, SCM Rm. Vâlcea o înfruntă pe campioana en-titre a României, la Cupa Craiovei. Vezi programul din Bănie al echipei noastre!

297Vizualizari
SCM Rm. Vâlcea a obţinut victorii în primele două amicale din această vară (29-28 cu SCM Craiova şi 30-20 cu CSM Tg. Jiu). La finele săptămânii, echipa pregătită de Bent Dahl va face deplasarea în Bănie, pentru a participa la un puternic turneu de pregătire. Este vorba de Cupa Craiovei, care va avea loc în perioada 4-6 august, o competiţie la care handbalistele din Sala Traian o vor înfrunta inclusiv pe campioana en-titre a ţării, Rapid Bucureşti (FOTO). Pe lângă echipa organizatoare, SCM Craiova, vâlcencele se vor mai duela şi cu o grupare de peste hotare. Este vorba de formaţia maghiară Alba Fehervar KC, care s-a clasat pe locul 10 în sezonul 2021-2022 din NB I, prima ligă de handbal feminin din ţara vecină.

În Bănie, elevele lui Bent Dahl le vor întâlni, în ordine, pe Rapid Bucureşti, Alba Fehervar şi SCM Craiova

În Sala Polivalentă din Bănie, cele patru echipe participante se vor întâlni după sistemul fiecare cu fiecare. SCM Rm. Vâlcea le va întâlni în ordine, pe Rapid Bucureşti, Alba Fehervar şi SCM Craiova. Cu ocazia acestei competiţii, oficialii doljeni au anunţat că va avea loc şi prezentarea lotului echipei SCM Craiova pentru noul sezon.
Pentru SCM Rm. Vâlcea, Cupa Craiovei va fi primul turneu amical la care va participa în această vară. Pe 11 şi 12 august, elevele lui Bent Dahl vor evolua la competiţia amicală care se va desfăşura chiar în Sala Traian, formaţiile invitate fiind Dacia Mioveni, CSM Galați şi CSM Slatina. Ulterior, între 19 şi 21 august, „municipalele” vor juca la Bistriţa, unde – pe lângă echipa gazdă, Gloria 2018 Bistriţa-Năsăud – le vor mai înfrunta pe Metz Handball (Franţa) şi Ferencvaros Budapesta (Ungaria), care au evoluat în ultimul sezon în Liga Campionilor.
Sursă foto: Facebook Rapid Bucureşti