sâmbătă, martie 6, 2021
Fotbal Național

În acest week-end, se dă startul în Liga a III-a. Adi Popa: „U” Craiova e favorita Seriei a IV-a”

274Vizualizari

Echipele din Seria a IV-a vor face, probabil, cele mai lungi deplasări dintre toate cele care evoluează în Liga a III-a. Cinci echipe din Arad, patru din Timiş şi câte două din Hunedoara, Dolj şi Vâlcea fac parte din cea mai „pestriţă” grupă a ultimului eşalon naţional. „Seria Banatului este alcătuită din echipe foarte bune, care au în componenţă jucători de valoare, care au jucat şi în Liga I. Zona aceea a ţării este dezvoltată şi se investeşte mult în sport, aşa că nu ne va fi deloc uşor. Vom avea meciuri grele, se joacă un fotbal de calitate în seria de vest”, a spus Adi Popa, antrenorul-jucător de la Flacăra Horezu.

Viitorul Dăeşti, nominalizată printre echipele puternice ale grupei

Deşi la început de sezon e greu de dat un pronostic în ceea ce priveşte formaţia care va porni cu prima şansă la locul 1, Adi Popa s-a încumetat să rostească, totuşi, un nume. „În opinia mea, favorita grupei va fi „U” Craiova, o echipă foarte bună şi tehnică, dar mai sunt şi altele la fel de puternice. Mă refer la Şoimii Lipova şi CSC Dumbrăviţa, care au terminat anul trecut pe locurile 2-3 în Liga a III-a. Pe de altă parte, mai sunt valoroase şi Gloria Lunca-Teuz Cermei, Naţional Sebiş, Crişul Chişinău Criş, dar şi CS Hunedoara sau CSC Ghiroda şi Giarmata Vii sunt de luat în seamă. O adversară tare va fi şi Viitorul Dăeşti. Aşadar, e o serie dificilă, cu multe echipe de valoare”, a adăugat Adi Popa.

„La Horezu, cel mai important lucru e unitatea grupului de jucători”

„În ceea ce ne priveşte, încercăm să facem lucrurile inteligent. Vom lua fiecare meci în parte şi îl vom trata foarte serios. Avem drumul nostru şi încercăm să ne facem treaba cât mai bine. La noi, cel mai important lucru rămâne unitatea grupului de jucători. Vom fi la fel de serioşi ca şi în sezonul trecut, ne vom pregăti exemplar şi vom încerca să avem din nou rezultate cât mai bune. Apărarea a fost punctul nostru forte în ediţia precedentă şi la fel va fi şi acum. Nu se poate altfel, când îi avem în defensivă pe Ciprian Dinu şi Cristi Munteanu! În plus, şi linia de mijloc e excepţională! Sperăm să facem, din nou, o figură frumoasă, pentru că am adus numai jucători de caracter la Horezu. Asta facem de regulă, ne interesăm bine înainte să realizăm un transfer. Suntem bine organizaţi, fiecare jucător îşi vede de treaba lui şi îşi ştie obligaţiile în echipă. Beneficiem în continuare de sprijinul total al domnului primar Nicolae Sărdărescu, al Consiliului Local şi al suporterilor noştri. Conducătorii clubului fac tot posibilul să ne asigure tot ceea ce e trebuie, ne ajută foarte mult, astfel încât noi, jucătorii, să ne ocupăm doar de fotbal”, a mai precizat antrenorul-jucător de la Flacăra Horezu.