Fotbal Județean

În acest week-end, se dă startul în noul sezon al Ligii a IV-a. Una dintre partidele din prima etapă nu se dispută. Iată programul rundei inaugurale!

464Vizualizari
În această săptămână, AJF Vâlcea a stabilit „ţintarul” Ligii a IV-a, competiţia de elită urmând a aduna la start 14 echipe. Pentru prima oară după mulţi ani, sezonul va fi unul simplu, cu meciuri tur-retur, fără play-off şi play-out. La final, echipa clasată pe primul loc va reprezenta judeţul la barajul pentru promovare în eşalonul superior.
Runda inaugurală a ediţiei 2021-2022 va avea loc chiar în week-end, în speţă, sâmbătă şi duminică, 18 şi 19 septembrie, dar, din cele şapte meciuri, se vor disputa doar şase. Iar asta deoarece FC Băbeni a solicitat acordul AJF Vâlcea, dar şi al adversarei sale, Viitorul Budeşti, să-şi amâne partida pentru o dată ulterioară, din cauză că a rămas fără mulţi dintre jucători. Ultima campioană are o nouă conducere şi a solicitat o săptămână de răgaz pentru completarea lotului.
Marile favorite la titlul judeţean, conform specialiştilor, Cozia Călimăneşti şi Sparta Rm. Vâlcea, vor avea parte de meciuri lejere în prima etapă. Elevii lui Vasile Ilinca, vor primi, pe teren propriu, vizita echipei Lotru Brezoi, în timp ce trupa antrenată de Mihai Lungan va susţine un examen şi mai uşor, în deplasare, în fieful grupării Stejarul Vlădeşti 2009. Pe linia a doua a grilei de start (ca să folosim un termen din Formula 1), având în vedere jucătorii de valoare pe care se bazează, se află FC Păuşeşti Otăsău şi CS Mădulari.

LIGA A IV-A / SEZONUL 2021-2022

Etapa 1

Sâmbătă, 18 septembrie:
CS MĂDULARI – OLTEŢUL ALUNU 2016 (Ora 11.00)
COZIA CĂLIMĂNEŞTI – LOTRU BREZOI (Ora 11.00)
STEJARUL VLĂDEŞTI 2009 – SPARTA RM. VÂLCEA (Ora 17.00)
FC PĂUŞEŞTI OTĂSĂU – OLYMPIC RM VÂLCEA (Ora 17.00)
FC BĂBENI – VIITORUL BUDEŞTI (Amânat)
Duminică, 19 septembrie:
MINERUL BERBEŞTI – UNIREA TOMŞANI (Ora 11.00)
CHIMIA 1973 RM. VÂLCEA – FORESTA MĂLAIA (Ora 11.00)