miercuri, decembrie 6, 2023
Fotbal Județean

În cazul în care sezonul va fi întrerupt, CS Guşoeni ar evita retrogradarea la „Onoare” datorită victoriei directe cu Viitorul Valea Mare

747Vizualizari
Nimeni nu ştie exact când se va relua actualul sezon competiţional în fotbalul naţional şi judeţean. Deşi s-a avansat ideea că sportul-rege va reveni la putere în vară, mulţi afirmă că acest lucru este doar o iluzie, în condiţiile în care răspândirea coronavirusului va fi, în continuare, la fel de mare ca până acum. În aceste condiţii, toate competiţiile interne ar fi suspendate, iar ierarhiile omologate aşa cum sunt în prezent.
Astfel, dacă sezonul va fi întrerupt în acest moment, din Liga a IV-a, vor retrograda direct în Liga a V-a ultimele patru clasate, trei formaţii urmând a fi decise fără balotaj. În acest caz, ar fi vorba de Viitorul Păuşeşti Măglaşi (care a strâns 15 puncte în cele 17 etape din tur), Victoria Frânceşti (13) şi ACS Vâlcea Sport (1). Pentru stabilirea celei de-a patra echipe care va pica, departajarea se va face la rezultate directe, deoarece Viitorul Valea Mare şi CS Guşoeni sunt la egalitate de puncte la finele turului (16). Prin prisma victoriei cu 2-1 în meciul de pe teren propriu cu Valea Mare, trupa din localitatea administrată de primarul Nicolae Concioiu s-ar salva de la retrogradare.