vineri, aprilie 16, 2021
Fotbal Județean

În Cupa României, CS Guşoeni are o misiune dificilă în comuna vecină. Derbiul local cu CS Mădulari se joacă sâmbăta aceasta

499Vizualizari

CS Guşoeni va disputa primul meci oficial din 2020 în deplasare, în fieful echipei CS Mădulari, în şaisprezecimile Cupei României. Partida de sâmbătă, 22 februarie, de la ora 12.00, a fost prefaţată succint de George Concioiu. „Va fi un meci greu pentru noi, pentru că vine după perioada aceasta destul de lungă de pauză de iarnă, iar apoi şi pentru că vom înfrunta o echipă foarte bună”, a declarat reprezentantul formaţiei din Guşoeni.

„Dacă îi vom strânge pe toţi jucătorii importanţi din lot, vom face o figură frumoasă”

Gruparea din comuna administrată de primarul Nicolae Concioiu va aborda duelul cu vicelidera Ligii a IV-a cu forţe proaspete, după ce l-a readus în această iarnă pe Daniel Zugravu, fostul golgheter din sezonul precedent. „Faţă de tur, lotul e aproximativ acelaşi. Ne-am întărit cu Daniel Zugravu, iar în plus ne vom baza în continuare pe gemenii Adi şi Doru Nastalin (alias Rusu), care vin în fiecare week-end de la Sibiu. Dacă îi vom strânge pe toţi jucătorii importanţi din lot, vom face o figură frumoasă în Cupa României, dar şi în campionat. Pentru Liga a IV-a, obiectivul nu e decât acela de a evita retrogradarea. Din păcate, lipsa unor componenţi de bază de la unele meciuri a fost marea noastră problemă în tur. N-am putut să fim niciodată în efectiv complet şi să aliniem aceeaşi echipă de două ori la rând. De aceea, am încercat mereu ca marea majoritate a băieţilor să fie din zonă, astfel încât să poată veni la jocuri săptămână de săptămână. La noi, deocamdată, jucătorii joacă fotbal de plăcere, nu primesc bani, ci doar câte o masă după fiecare meci”, a mai adăugat George Concioiu.

Eduard Iliuţă Lăutaru va absenta o perioadă din pricina unei accidentări la genunchi

Faţă de startul actualului sezon, CS Guşoeni nu se mai poate baza pe Eduard Vlădescu (care s-a transferat chiar la CS Mădulari) şi mijlocaşul Eduard Iliuţă Lăutaru (care s-a accidentat grav şi nu s-a refăcut nici până în prezent). „Lăutaru era un jucător util, care dădea şi goluri, iar ca dovadă în acest sens e faptul că, după primele patru etape din tur, a fost golgheterul echipei, alături de Mădălin Roşu. El s-a accidentat apoi la genunchi şi nu ştim cât timp va trebui să stea pe tuşă. Va face nişte investigaţii medicale, ca să vedem cât de gravă e accidentarea”, a concluzionat oficialul de la CS Guşoeni, George Concioiu.