Diverse

În curând, EuroMarket va redeschide magazinul din Slătioara, care va avea acelaşi aspect arhitectural inedit cu care compania vâlceană şi-a obişnuit clienţii

106Vizualizari
Compania de retail EuroMarket Băbeni s-a dezvoltat pas cu pas, iar în prezent numără peste 50 de spaţii comerciale, în Vâlcea, Argeş şi Olt. Din 2019, managerul Daniel Munteanu a lansat şi noile modele proprii de magazine, cu un aspect arhitectural unic, care le evidenţiază în mod deosebit.
În această perioadă, angajaţii EuroMarket lucrează intens la modernizarea centrului comercial din comuna Slătioara, care e situat pe marginea DN 67 Rm. Vâlcea – Tg. Jiu, chiar la intersecţia cu drumul care duce spre Stroeşti. Clădirea unde afla fostul magazin EuroMarket a fost demolată, iar în locul acesteia se construieşte acum alta. Noul spaţiu comercial va semăna cu cel din comuna Pietrari (FOTO – machetă), care a fost inaugurat în urmă cu 1 an şi jumătate, şi va dispune de o zonă de vânzare generoasă, cu mii de produse. Magazinul EuroMarket din Slătioara va fi redeschis în următoarele săptămâni.