vineri, mai 7, 2021
Handbal

În Final Four-ul Cupei României, SCM Rm. Vâlcea se va duela cu multe dintre fostele jucătoare din sezonul trecut

245Vizualizari
Fosta componentă a echipei SCM Rm. Vâlcea, pivotul Florentina Craiu (23 de ani), care s-a transferat, la începutul acestui an, de la campioana României la Rapid Bucureşti (FOTO), şi-a trecut în palmares o performanţă notabilă cu noua sa formaţie. Săptămâna trecută, trupa antrenată de Carmen Amariei s-a calificat în Final Four-ul Cupei României, după ce s-a impus în deplasare, în fieful grupării CS „U” Cluj-Napoca: 40-32 (după 18-10, la pauză). În acest duel, Florentina Craiu a marcat un gol pentru formaţia din Giuleşti.
În celălalt meci care a mai avut loc săptămâna trecută, în sferturile Cupei României, SCM Gloria Buzău a dispus cu scorul de 23-20 (după 8-9, la pauză), de Minaur Baia Mare. Aşa cum se cunoaşte, din lotul formaţiei pregătite de Ovidiu Mihăilă fac parte nu mai puţin de şapte jucătoare care au trecut pe la Rm. Vâlcea, în sezonul precedent sau în anii anteriori. Este vorba de Petra Blazek, Ines Khouildi, Ana Maria Iuganu Popa, Alexandra Gavrilă, Marija Petrovic, Andreea Pricopi Rotaru şi Ana Maria Simion. Joi, 12 martie, Andreea Pricopi Rotaru a fost cea mai bună marcatoare a echipei sale, cu 9 goluri, printre cele care au mai înscris pentru SCM Gloria Buzău numărându-se şi Ana Maria Simion (3).
Din cauză că pe 11 martie au disputat meciul direct din Liga Florilor, CSM Bucureşti şi SCM Rm. Vâlcea nu au jucat încă în Cupa României, partidele acestora din sferturi (cu CSM Slatina şi, respectiv, Dunărea Brăila) urmând a avea loc la o dată care va fi anunţată ulterior de FRH.
Sursă foto: Facebook

HANDBAL FEMININ / CUPA ROMÂNIEI

Sferturi de finală
• Joi, 12 martie:
CS „U” Cluj-Napoca – Rapid Bucureşti 32-40 (10-18)
SCM Gloria Buzău – Minaur Baia Mare 23-20 ( 8- 9)
SCM Rm. Vâlcea – Dunărea Brăila *) __-__
CSM Bucureşti – CSM Slatina *) __-__
*) zilele de disputare ale acestor meciuri încă nu au fost anunţate
NOTĂ: Final Four-ul Cupei României, programat iniţial pe 25-26 aprilie, se va desfăşura într-o altă perioadă. Oraşul care va găzdui turneul va fi stabilit de FRH după disputarea ultimelor două partide din sferturi.