Fotbal Național

În meciul cu echipa lui Nanu, „olarii” au fost salvaţi de Simeanu!

235Vizualizari

Contrar aşteptărilor, prin prisma poziţiei pe care LPS Cetate Deva o ocupa în clasamentul Seriei a IV-a, Flacăra Horezu a avut parte de o misiune foarte grea în meciul de sâmbătă, 19 octombrie. Până la urmă, „olarii” au reuşit totuşi să tranşeze soarta partidei în favoarea lor şi s-au impus la limită, cu scorul de 1-0, graţie unui gol înscris pe final, în minutul 85, de tânărul Ionuţ Simeanu. Aceasta a punctat cu capul, după o centrare perfectă primită, de pe partea dreaptă, de la Adi Popa. „E primul gol al lui Ionuţ Simeanu din acest sezon şi ne bucurăm cu toţii pentru el. El e un jucător tânăr, talentat, care munceşte mult, e foarte serios şi sperăm să aibă, în continuare, evoluţii excelente şi realizări. Se află în creştere de formă, iar acest lucru nu poate decât să ne bucure”, a spus antrenorul-jucător Adi Popa, după meciul din week-end-ul trecut.
Chiar dacă au avut o posesie mai bună decât devenii, fotbaliştii din oraşul administrat de Nicolae Sărdărescu au ajuns foarte rar la buturile adversarilor de-a lungul partidei, aşa că ocaziile de poartă abia pot fi numărate pe degetele de la o mână. Cauza a fost şi aceea că antrenorul Ştefan Nanu a ştiut să-şi aşeze foarte bine jucătorii în teren şi să nu le ofere horezenilor prea multe spaţii de joc.
În acest duel, pentru Flacăra Horezu au evoluat următorii jucători: Denis Vlădoi – Samson Nwabueze, Ciprian Dinu, Cristian Munteanu, Emilian Bârziche, Raul Nistor, Gabriel Precup, Adrian Popa, Sebastian Preda, Radu Georgescu, Mansour Gueye. În repriza secundă, au mai fost introduşi pe teren Ionuţ Simeanu, Ionuţ Nuţă şi Adrian Stănică.