vineri, iunie 5, 2020
Monden

În perioada stării de urgenţă, Restaurantele LUXURY oferă zilnic câte 60 de meniuri pentru cadrele medicale de la Spitalul Judeţean Vâlcea

651Vizualizari
Pandemia de Covid-19 este marea problemă a momentului şi în România, iar numărul persoanelor infectate şi a celor decedate creşte în fiecare zi, aşa că, indiferent ce s-ar spune, cadrele medicale rămân în prima linie în lupta cu virusul cumplit. Mai multe firme din ţară (inclusiv din rândul celor afectate direct, prin întreruperea activităţii), s-au alăturat eforturilor pe care autorităţile medicale le depun pentru a-i trata pe bolnavi. Ajutoarele au constat în donarea de echipamente medicale şi kituri de testare sau alocarea de bani pentru achiziţionarea acestora.
Printre companiile care au ţinut să se implice în această bătălie contra coronavirusului se numără şi LUXURY, prin cele două restaurante: LUXURY by the lake şi LUXURY by the forest. De săptămâna aceasta, reprezentanţii acestora au anunţat că, în fiecare zi din perioada stării de urgenţă, 60 de meniuri vor merge către cadrele didactice de la Spitalul Judeţean de Urgenţă Vâlcea. „Restaurantele LUXURY mulţumesc şi sprijină cadrele medicale de la Spitalul Judeţean Vâlcea. În fiecare zi, începând din 2 aprilie, pe toată perioada situaţiei de urgenţă cauzate de coronavirus, 60 meniuri de prânz vor pleca spre cei din linia întâi, cei care luptă contra epidemiei şi încearcă să salveze vieţi omeneşti. Împreună vom reuşi!”, a transmis conducerea companiei LUXURY.