joi, februarie 29, 2024
Fotbal Național

În play-off-ul Seriei a VI-a, Viitorul Dăeşti va avea de luptat cu toate cele trei echipe din Teleorman

328Vizualizari
Fapt mai rar întâlnit, după primele patru etape ale campionatului, cele trei echipe din Teleorman se află pe locurile 1-3 în clasamentul Seriei a VI-a din Liga a III-a. CSM Alexandria (10 puncte), CSM Cetatea Tr. Măgurele (9) şi Sporting Roşiori (7) ocupă, chiar în această ordine, cele trei poziţii de pe podium.
În schimb, Viitorul Dăeşti, deşi a pornit ca mare favorită la promovare, are un start de sezon foarte slab, sub comanda antrenorului Călin Cojocaru, şi se află abia pe locul 6, cu 6 puncte în cont, după ce a înregistrat două victorii şi tot atâtea înfrângeri. Dacă echipa de la Fedeleşoiu va izbuti, până la urmă, să se claseze în Top 4, pentru care se bate, culmea!, cu Flacăra Horezu (care e pregătită de Adi Popa şi Marian Deaconescu, fosta pereche de antrenori de la Viitorul Dăeşti), atunci, reprezentanta Vâlcii va avea de luptat, în play-off, cu toate cele trei formaţii din Teleorman.
Bătălia pentru primele două poziţii care duc la barajul pentru Liga a III-a nu va fi însă una uşoară, ci dimpotrivă, iar în acest sens trebuie să amintim faptul că, până în prezent, Viitorul Dăeşti şi Flacăra Horezu au pierdut fără drept de apel meciurile pe care le-au jucat în compania echipelor din Teleorman, toate în deplasare. Astfel, gruparea de la Fedeleşoiu a cedat cu 0-3 în fieful liderei CSM Alexandria, iar Flacăra Horezu „a luat-o de două ori pe cocoaşă”, cu CSM Cetatea Tr. Măgurele (0-3) şi Sporting Roşiori (1-4). Este evident că aceste înfrângeri la câte trei „boabe” diferenţă nu sunt deloc aducătoare de veşti bune!