Administrație

În primăvară, primarul Ilie Cosmin Anghelescu va finaliza lucrările de asfaltare a 1,9 km de drumuri de interes local din Mateeşti

1.19KVizualizari
În acest an, primarul Ilie Cosmin Anghelescu va duce la bun sfârşit lucrările din proiectul de asfaltare a 1,9 km de drumuri de interes local, în care au fost incluse opt tronsoane din Mateeşti. Este vorba de străzile Măgura II (în lungime de 578 de metri), Măgura IV (438 m), Măgura V (200 m), La Moara Greci (175 m), La Negoi (75 m), La Lăutaru (104 m), La Stănişor Tavică (241 m) şi La Ionescu (95 m).
„Anul trecut, am turnat asfalt pe aproximativ 700-800 de metri, iar în 2022 vom finaliza şi diferenţa de 1 kilometru şi un pic. Modernizarea celor opt artere a fost necesară din cauza întârzierii aprobării proiectelor de către CNI, unde erau incluse şi acestea. Am preferat să asfaltez cu fonduri proprii drumurile mai scurte şi să le las în documentaţiile depuse la Guvern pe cele lungi, cu lungimi de peste 2 kilometri”, a dezvăluit primarul PSD din Mateeşti, Ilie Cosmin Anghelescu.