Diverse

În scurt timp, DELGUARD va dispune de un dispecerat modern, cu monitorizare facială. DOAR 120 lei / lună (+ TVA), pentru servicii de monitorizare şi intervenţie rapidă!

340Vizualizari
În viitorul apropiat, compania DELGUARD – numărul 1 în Vâlcea, în materie de pază şi protecţie, lucru recunoscut de 8 ani şi de Camera de Comerţ şi Industrie! – se va dota cu un nou dispecerat, de ultimă generaţie, care va dispune de monitorizarea facială a celor ce intră prin efracţie sau care tulbură ordinea şi liniştea publică.

„Avem deja un dispecerat modern, care e funcţional 24 de ore din 24, dar vrem să-l îmbunătăţim. Noua tehnologie va fi una super-performantă şi va oferi agenţilor noştri şi recunoaşterea facială a persoanelor ce provoacă incidente. Astfel, odată cu alarma de la un magazin, se transmite şi o imagine. Sunt mai multe societăţi care dispun de monitorizare video, aşa că vom colabora cu acestea, astfel încât să putem implementa şi noi un asemenea sistem. Alarma se va transmite automat de la magazin direct la agentul care se află cel mai aproape de zona de intervenţie, fără ca dispecerul să mai fie neapărat obligat să ia legătura cu acesta. Astfel, dacă s-a produs o intrare prin efracţie în zona Ostroveni, la Cina, iar agentul nostru se află la Tic Tac, i se vor transmite imediat, prin GPS, toate datele. Pe de altă parte, pe lângă acest dispecerat ultra-modern, vrem să mai achiziţionăm şi cinci noi maşini de teren, Dacia Duster, pentru a ajunge cât mai repede la intervenţiile grele. Din păcate, nu putem să facem achiziţii pe fonduri europene, companiile de pază nu au această posibilitate, aşa că suntem obligaţi să ne extindem doar cu forţe proprii”, a menţionat Vasile Neaţă, managerul companiei DELGUARD.

Compania vâlceană vine cu o ofertă imbatabilă, pentru toţi clienţii: monitorizare şi intervenţie rapidă la doar 120 de lei / lună + TVA

Chiar dacă are misiuni de asigurare a pazei la instituţii cu greutate din Vâlcea, compania se adresează şi oamenilor ce deţin case şi proprietăţi cu o valoare mare sau asociaţiilor de proprietari, din orice localitate. În acest sens, există nişte facilităţi pe care DELGUARD le oferă tuturor, la preţuri modice, serviciile fiind, de asemenea, de cea mai bună calitate. Astfel, clienţilor li se asigură monitorizare şi o intervenţie rapidă pentru doar 120 de lei pe lună + TVA, un cost cu adevărat imbatabil!

„Avem de mai mult timp o ofertă specială pentru toţi clienţii, de monitorizare şi intervenţie rapidă, la un preţ foarte redus. Doar 120 de lei pe lună, plus TVA, pentru un obiectiv! Toţi cei interesaţi de serviciile noastre, pot accesa şi site-ul oficial al companiei, www.delguard.ro, unde vor putea găsi o prezentare mai amplă a societăţii”, a încheiat Vasile Neaţă.