luni, decembrie 6, 2021
Fotbal Național

În Seria 8, Crişul Chişineu Criş şi-a păstrat invincibilitatea şi după etapa a 11-a. Iată situaţia din grupa cu care se vor înfrunta fruntaşele Seriei 7!

424Vizualizari
La finele sezonului regulat al Ligii a III-a, primele două clasate din Seria 7 le vor înfrunta pe cele din Seria 8, în play-off-ul pentru promovare în eşalonul superior. În grupa cu care se vor duela fruntaşele din seria echipelor vâlcene, situaţia este destul de complicată după 11 etape.
Astfel, pe prima poziţie în ierarhie se află Crişul Chişineu Criş (27 de puncte), aceasta fiind neînvinsă până în prezent, la fel ca şi Viitorul Şelimbăr, în Seria 7, doar că arădenii au mai multe remize în cont (3). Week-end-ul trecut, lidera s-a impus în faţa unei rivale în lupta pentru promovare, ACS Poli Timişoara (1-0, pe teren propriu). Locurile 2-3 în clasamentul Seriei 8 sunt ocupate de Şoimii Lipova şi ACS Poli Timişoara (ambele cu câte 22 de puncte adunate), în timp ce pe 4 şi 5 au urcat CSC Dumbrăviţa (19) şi ACS Ghiroda şi Giarmata Vii (18). În lupta pentru play-off s-ar mai putea implica şi echipa de pe treapta a 6-a, Progresul Pecica (17 puncte).
Aşa cum se cunoaşte, Viitorul Dăeşti şi Flacăra Horezu s-au întâlnit cu echipele din Banat în sezonul trecut al Ligii a III-a, aşa că niciuna nu are vreun secret în cazul în care vreo formaţie vâlceană le-ar înfrunta mai departe, în play-off-ul pentru Liga a II-a
Sursă foto: Sport Arad