sâmbătă, aprilie 13, 2024
Diverse

În staţiunea Băile Olăneşti, s-a pus din nou în mişcare Trenuleţul Dotto. Poftiţi în vagoane, pentru a cunoaşte splendidele peisaje din localitate!

729Vizualizari
La începutul acestei luni, oraşul Băile Olăneşti a fost gazda celei de-a doua ediţii a unei super-compeţitii de motociclism. Este vorba de Hard Enduro Olăneşti, care a adunat la start peste 200 de participanţi, la patru categorii de concurs. Aşa cum era de aşteptat, evenimentul a trezit interesul multor iubitori ai sportului pe două roţi, care au ţinut să fie prezenţi în staţiune pe durata desfăşurării curselor.
„Pe 3 și 4 iunie, în orașul Băile Olănești, s-a desfășurat a doua ediție a competiției Hard Enduro Olăneşti. Evenimentul a fost organizat de Primăria Orașului Băile Olănești, în parteneriat cu Consiliul Județean Vâlcea și Clubul Sportiv Free Bike Team Vâlcea, afiliat Federației Române de Motociclism. La concurs, s-au înscris peste 200 de rideri din toată țara, organizați în mai multe categorii: veterani, experţi, hobby şi fete. Suntem mândri că această competiție deosebit de spectaculoasă s-a desfășurat în orașul Băile Olănești şi bucuroși că astfel stațiunea noastră a devenit și mai cunoscută”, a transmis primarul oraşului Băile Olăneşti, Sorin Vasilache (FOTO).

De luni, 5 iunie, locuitorii şi turiştii care vizitează oraşul Băile Olăneşti au parte de o nouă surpriză. Trenuleţul Dotto, care a circulat pe străzile din staţiune şi vara trecută, s-a pus, din nou, în mişcare! Astfel, la preţuri modice şi la un interval de 40-45 de minute, copiii, dar şi părinţii, pot să urce în vagoanele viu colorate şi să se bucure de splendidele piesaje din localitate. Trenuleţul turistic are ca punct de plecare Parcul Central din Băile Olăneşti, iar după ce trece prin mai multe staţii se întoarce în centrul staţiunii.
„Bună dimineaţa, Băile Olăneşti! Călători ai Trenuleţului Dotto, de astăzi (n.r.: 5 iunie), reîncepe un nou capitol plin de frumuseţi din aventura noastră pe roţi! Să ne bucurăm împreună de peisajele frumoase şi pitoreşti şi de spiritul călătoriei! Să avem o călătorie minunată şi să creăm amintiri de neuitat! Vă aşteptăm!”, au transmis, pe Facebook, reprezentanţii firmei care administrează Trenuleţul Dotto, din Băile Olăneşti.