duminică, aprilie 11, 2021
Fotbal Diverse

În „Ștefan cel Mare”, Darius Niculescu a jucat pentru prima dată în poartă și a fost desemnat goal-keeper-ul turneului Happy Star. Cu 12 goluri, Rareș Coșoveanu a fost foarte aproape de a ajunge golgheter

620Vizualizari
La Happy Star Cup, din Capitală, competiţie disputată în cadrul Complexului „Ștefan cel Mare”, toți copiii antrenați de Dan Zguroiu, la Olimpic Rm. Vâlcea, au fost felicitați de organizatori și nu numai. De precizat că echipa din orașul nostru a obținut și două premii individuale. Astfel, fundașul Darius Niculescu, care a fost folosit în premieră între buturi, a câștigat titlul de „cel mai bun portar al competiţiei”, după mai multe parade de mare campion. Pe de altă parte, Rareș Coșoveanu a marcat 12 goluri şi s-a clasat pe locul 2 în topul golgheterilor.
„Darius Niculescu a apărat pentru prima dată și a făcut-o extraordinar. Îl voi mai pune și cu alte ocazii în poartă, pentru că se pricepe foarte bine. Și Rareș Coșoveanu a prins o zi magică, reușind să dea 12 goluri. Am fost felicitați și de Didi Iași, câștigătoarea turneului, care a recunoscut că a avut, de departe, cel mai tare meci contra noastră, în semifinale. Le mulțumesc copiilor pentru tot ceea ce au realizat și părinților pentru susținerea oferită în acest sport”, a precizat antrenorul de la Olimpic Rm. Vâlcea, Dan Zguroiu.