Fotbal Național

În Treapt, degringolada continuă! Flacăra Horezu, la cea de-a treia înfrângere consecutivă: 1-3, la Pecica

997Vizualizari

Flacăra Horezu a pierdut meciul pe care l-a disputat vineri, 8 noiembrie, în deplasare, în fieful formaţiei Progresul Pecica. Nici de această dată, Adi Popa, Cristi Munteanu & Co. n-au reuşit să-şi revină din pasa proastă în care se află şi au fost învinşi cu scorul de 3-1 (după 1-0, la pauză). „Olarii” au suferit, astfel, cea de-a treia înfrângere consecutivă în Liga a III-a şi au picat pe locul 9 în clasamentul Seriei a IV-a.

Arădenii au deschis scorul dintr-un penalti, după un fault comis de Cristi Munteanu

Arădenii au început partida în trombă şi şi-au creat repede câteva ocazii de gol la poarta lui Robert Popa. În minutul 3, Dan Puie n-a fructificat o centrare bună a lui Cristian Tiric, iar peste cinci minute Bogdan Bozian a şutat pe lângă bară. Având o posesie superioară şi nu mai puţin de cinci cornere în primul sfert de oră, Progresul Pecica a continuat să fie la cârma meciului, iar în minutul 12 Dan Puie a expediat o minge cu capul, după o centrare a lui Sergiu Popa, dar n-a nimerit spaţiul porţii. „Olarii” au avut prima replică în minutul 20, prin Mansour Gueye.
Primul gol a picat în minutul 36, când Cristi Munteanu l-a faultat pe Bogdan Bozian în suprafaţa de pedeapsă, iar arbitrul Vlad Inoan (din Cluj-Napoca) a arătat imediat punctul cu var, penaltiul fiind transformat de Sergiu Popa: 1-0. Până la pauză, arădenii au mai avut o altă ocazie de a înscrie, în minutul 44, când Bogdan Bozian a executat o lovitură liberă de la circa 25 de metri, dar mingea a fost prea înaltă şi a trecut peste toţi coechipierii săi ce se aflau în careul de 16 metri.

Unicul gol al vâlcenilor a fost marcat de senegalezul Mansour Gueye, în minutul 81

În startul reprizei secunde, mai precis în minutul 48, Flacăra Horezu a beneficiat de o lovitură liberă din apropierea suprafeţei de pedeapsă, dar Cristi Munteanu a şutat peste transversală. În minutul 56, Progresul Pecica s-a desprins la două „lungimi” pe tabela de marcaj, după ce Bogdan Bozian a înscris cu capul, din centrul careului, după o centrare a lui Dan Puie: 2-0. „Olarii” au avut cea mai mare ocazie a reprizei în minutul 73, când Adrian Stănică (intrat pe teren în locul lui Cătălin Nuţă) a scăpat singur spre poarta lui Victor Gârlea, dar a irosit buna oportunitate de a marca.
Flacăra Horezu a redus din handicap în minutul 81, prin Mansour Gueye: senegalezul a fost lansat excelent în adâncime de Adrian Stănică, a scăpat singur cu portarul advers şi a înscris pentru 2-1. Din păcate, Adi Popa, Cristi Munteanu & Co. n-au avut însă şi puterea de a restabili egalitatea şi a pleca astfel de la Pecica măcar cu un punct. Mai mult decât atât, în minutul 90+3, la ultima fază de poartă a meciului, „olarii” au încasat un nou gol, după ce noul intrat Dumitru Copil a înscris cu o execuţie de generic TV, la vinclu, şi a pecetluit scorul final: 3-1.
Vinerea trecută, la Pecica, Flacăra Horezu a evoluat în următoarea alcătuire: Robert Popa – Samson Nwabueze, Ciprian Dinu, Cristi Munteanu, Emilian Bârziche, Gabriel Precup, Cătălin Nuţă (Raul Nistor ’64), Adrian Popa, Sebastian Preda, Radu Georgescu (Adrian Stănică ’70), Mansour Gueye.