duminică, aprilie 14, 2024
Fotbal Național

În următoarea etapă a Ligii a III-a, Viitorul Dăeşti va juca pe teren propriu şi poate reintra în lupta pentru locul 2

88Vizualizari
În cel de-al doilea meci care va avea loc în week-end în play-off-ul Seriei 6 din Liga a III-a, Viitorul Dăeşti o va înfrunta pe Vediţa Coloneşti pe teren propriu. În cazul unui succes, formaţia de la Fedeleşoiu poate reveni în lupta pntru locul 2, altfel însă, dacă va remiza, îi va oferi un ajutor rivalei SCM Rm. Vâlcea, care va rămâne pe locul secund indiferent de rezultatul meciului de la Tr. Măgurele.
În sezonul regular, pe 15 septembrie 2023, echipa din judeţul Olt a câştigat cu scorul de 3-0, pe teren propriu, golurile fiind înscrise de Junior Antoine Bessong (în minutul 2), Adelin Voinescu (48) şi Florin Aria (53). Viitorul Dăeşti s-a impus apoi cu 2-1 acasă, pe 18 noiembrie 2023, după ce a întors rezultatul pe final, printr-o „dublă” a lui Andrei Cîrciumaru (în minutele 79 şi 82). Vediţa Coloneşti s-a aflat în avantaj din minutul 5, după un gol al lui Antonio Stan.
Duelul dintre Viitorul Dăeşti şi Vediţa Coloneşti va avea loc sâmbătă, 6 aprilie, de la ora 17.00. Aceasta va fi ora de start la care se va juca în Liga a III-a în luna aprilie.