Fotbal Național

În următoarea rundă din Liga a III-a, horezenii îl înfruntă pe Ştefan Nanu, în Treapt

567Vizualizari

După remiza de la Cermei (1-), Flacăra Horezu a adunat 14 puncte şi ocupă locul 4 în clasamentul Seriei a IV-a. „Olarii” se află acum la egalitate cu alte trei formaţii, care sunt despărţite între ele de golaveraj: Crişul Chişineu Criş (14-8), Fortuna Becicherecu Mic (13-7) şi Progresul Pecica (14-11), din acest punct de vedere echipa din Treapt având 12-6. Lidera incontestabilă a ierarhiei este FC „U” Craiova, cu 22 de puncte.
În următoarea rundă din Liga a III-a, care va avea loc week-end-ul acesta, formaţia din Treapt va juca, pe teren propriu, în compania echipei LPS Cetate Deva. Duelul cu trupa antrenată de Ştefan Nanu e programat sâmbătă, 19 octombrie, de la ora 15.00.
„Meciul cu Deva va fi dificil, deşi adversarii ocupă o poziţie inferioară. I-am urmărit pe elevii lui Ştefan Nanu în duelul cu FC „U” Craiova, unde au cedat doar cu 1-0 şi au lăsat o impresie foarte frumoasă. Deva are o echipă tânără, cu jucători care aleargă mult şi ne aşteaptă o partidă complicată. Din fericire, nu avem niciun jucător suspendat pentru acest meci. Mai mult decât atât, sperăm ca până sâmbăta aceasta să-i recuperăm şi pe cei doi jucători accidentaţi, care au ratat etapele din ultima perioadă, Ştefan Covalschi şi Răzvan Olteanu. Sunt două piese importante în echipa noastră!”, a subliniat Adi Popa, antrenor-jucător la Flacăra Horezu.