vineri, aprilie 16, 2021
Administrație

În următorii ani, la Goleşti, prețul terenurilor pentru case ar putea exploda. Adrian Mitrache a explicat de ce…

751Vizualizari
Adrian Mitrache este reprezentantul PNL în competiția pentru funcția de primar al localității Golești. În cei patru ani cât a fost viceprimar, el a câștigat simpatia și respectul comunității sale, prin modul exemplar și seriozitatea maximă în care s-a implicat să rezolve toate problemele majore de infrastructură. Acesta a stabilit deja programul electoral, pe care îl va îndeplini cu siguranță în următorii 4 ani.
Astfel, Adrian Mitrache și echipa sa de consilieri PNL și-au propus să introducă sistemul de canalizare în toată comuna, dar și să implementeze, în primă fază, proiectul de modernizare a 8,35 de kilometri de drumuri (în satele Aldești, Blidari, Popești și Drăgănești), după care va continua să pună asfalt pe încă 11 kilometri, în Popești, Opătești, Vătășești, Giurgiuveni, Tulei Câmpeni și Coasta. În scurt timp, vor avea apă curentă inclusiv locuitorii din Popești, Gibești, Opătești, Vătășești și Giurgiuveni. Proiectul este spre finalizare! De apă curentă, vor beneficia inclusiv familiile din satele Tulei-Câmpeni, Coasta, Poenița și Drăgănești.
„Dorința mea este de a face din Golești una dintre cele mai atractive localități din Vâlcea, mai ales în domeniul investițiilor private. Și voi realiza asta, alături de echipa minunată din primărie și cu cea pe care am ales-o și pentru Consiliul Local! Am adus alături de mine oameni respectați, care s-au zbătut mereu să rezolve problemele comunității. Ideea este următoarea: sunt comune situate la 15-20 de kilometri de Râmnic, la fel ca și noi, unde metrul pătrat de teren construibil a ajuns la 5, 8, chiar și la 10 euro, deoarece acolo sunt toate utilitățile introduse… Din păcate, la Golești, terenul încă nu a ajuns la valoarea adevărată. Însă nu pentru mult timp! După ce voi introduce apa și canalizarea în toate zonele și voi asfalta drumurile, situația se va schimba radical. Veți vedea cum apar case noi, pentru că zona este extrem de frumoasă și îți oferă liniștea de care ai nevoie! În plus, comuna Goleşti este situată și la doar 15 minute distanță de Râmnic, un avantaj mare”, a spus Adrian Mitrache, candidat PNL pentru funcția de primar la Golești.