luni, iunie 24, 2024
Fotbal Județean

În week-end, beneficiind de aportul noilor jucători transferaţi, Viitorul Mateeşti speră să recupereze la Mălaia punctele pierdute pe teren propriu cu Olteţul Alunu

622Vizualizari
În următoarea rundă din Liga a IV-a, Viitorul Mateeşti va evolua în deplasare, împotriva echipei Foresta Mălaia. Partida va avea loc duminică, 10 septembrie, de la ora 11.00, iar primarul din Mateeşti, Cosmin Anghelescu, speră că fotbaliştii săi vor recupera punctele pierdute săptămâna trecută, pe teren propriu, cu Olteţul Alunu. „Vom merge la Mălaia doar cu gândul de a ne întoarce cu toate cele trei puncte puse în joc. Şi am mare încredere în jucători că vom câştiga!”, a subliniat Cosmin Anghelescu.

În două zile, Viitorul Mateeşti s-a întărit cu opt jucători

Luni, 4 septembrie, în ultima zi din perioada de transferuri, Viitorul Mateeşti a legitimat şase noi fotbalişti, despre care primarul Cosmin Anghelescu spune că vor aduce un plus evident echipei. Toţi jucătorii transferaţi provin de la Minerul Berbeşti, în acest caz fiind vorba de Leo Donţu, Mihai Cherăscu, Alex Vasilescu, Mihail Lungu, Mihai Diaconescu şi Mădălin Cumpănăşoiu. Marţi, 5 septembrie, Cosmin Anghelescu a mai anunţat încă două mutări: Bogdan Spătaru şi Cosmin Roşia.
„Cu siguranţă, valoarea lotului nostru a crescut considerabil odată cu venirea fotbaliştilor de la Minerul Berbeşti. În plus, având în vedere că am căpătat deja din ce în ce mai multă experienţă la nivelul Ligii a IV-a, nici nu mă îndoiesc că nu ne vom îndeplini obiectivul pe care l-am stabilit pentru acest sezon, şi anume, clasarea în primele 12 locuri. Sunt ferm convins însă că vom fi mult mai sus!”, a precizat Cosmin Anghelescu.