joi, februarie 25, 2021
Fotbal Național

În week-end, Costea, Vasile & Co. vor să regăsească drumul spre succes în Liga a III-a în faţa echipei FC Hermannstadt 2

260Vizualizari

• partida cu formaţia sibiană va avea loc sâmbătă, 10 octombrie, de la ora 15.00, pe stadionul de la Fedeleşoiu

Viitorul Dăeşti va disputa două meciuri pe teren propriu în această săptămână. Astfel, după duelul cu Vediţa Coloneşti, din Cupa României (de miercuri, 7 octombrie), jucătorii pregătiţi acum de Lucian Giurcă o vor înfrunta pe FC Hermannstadt 2, în etapa a 5-a a Ligii a III-a.
După trei eşecuri consecutive în campionat, Florin Costea & Co. au ocazia să regăsească drumul spre succes în week-end, şi pentru că adversara nu e deloc una de speriat, fiind alcătuită doar din jucători de nivelul juniorilor-republicani. Deşi Liga I este întreruptă în această perioadă (pentru meciurile naţionalei), se pare că staff-ul tehnic de pe Cibin nici nu va apela la aportul jucătorilor de rezervă de la echipa mare, ci va merge tot pe mâna tinerilor.
Sibienii au arătat destule lacune şi în partida precedentă, cu Minerul Costeşti, de pe teren propriu, când au încasat trei goluri, doar lipsa de experienţă a „ortacilor” făcând ca scorul să le fie totuşi favorabil la final (4-3). Week-end-ul acesta, la Fedeleşoiu, lucrurile vor sta însă cu totul altfel, fiind greu de crezut că puştii din Ardeal vor putea emite pretenţii la un rezultat pozitiv.
Meciul Viitorul Dăeşti – FC Hermannstadt 2 va avea loc sâmbătă, 10 octombrie, de la ora 15.00, pe stadionul de la Fedeleşoiu.