joi, februarie 29, 2024
Handbal

În week-end, Cozia Călimăneşti va primi, pe teren propriu, vizita echipei care i-a administrat cea mai drastică înfrângere din acest sezon

747Vizualizari
Cozia Călimăneşti continuă să aibă prestaţii bune în Liga a III-a, iar week-end-ul trecut a plecat neînvinsă de la Vediţa Coloneşti (2-2), acolo unde Flacăra Horezu – de exemplu – a pierdut cu scorul de 2-1, în urmă cu două etape.
În următoarea rundă, echipa antrenată de Vasile Ilinca va evolua acasă, împotriva formaţiei CSM Cetatea Tr. Măgurele. Trupa din judeţul Teleorman ocupă o poziţie superioară în clasamentul Seriei a VI-a (în speţă, locul 4, cu 23 de puncte, nouă mai multe decât Cozia Călimăneşti), ceea ce înseamnă că va veni la Vâlcea să-şi respecte blazonul şi să-şi securizeze prezenţa în play-off printr-un rezultat pozitiv.
De partea cealaltă, Marian Chiripuş & Co. îşi doresc în primul rând să nu piardă acest duel şi să se îndepărteze tot mai mult de locul 9, de pe care se retrogradează direct. În plus, fotbaliştii din staţiune vor să se şi reabiliteze în faţa propriilor suporteri, în condiţiile în care, în tur, gruparea din Teleorman le-a administrat cea mai dură înfrângere din acest prim sezon de Liga a III-a (4-0).
Meciul dintre Cozia Călimăneşti şi CSM Cetatea Tr. Măgurele se va disputa sâmbătă, 26 noiembrie, de la ora 14.00.
Sursă foto: Facebook