Fotbal Național

În week-end, CSC Şelimbăr va disputa penultimul meci în Liga a II-a pe stadionul din Zăvoi. Alex Dandea & Co. o vor înfrunta pe…

354Vizualizari
În curând, echipa CSC Şelimbăr îşi va încheia „exilul” la Rm. Vâlcea, pe stadionul din Zăvoi, unde îşi dispută temporar partidele de pe teren propriu din Liga a II-a până ce se vor termina lucrările la baza sportivă din localitatea sibiană. Astfel, până la finele anului, drăgăşăneanul Alex Dandea şi colegii săi mai au de jucat doar două meciuri la poalele Capelei.
Primul dintre acestea va fi împotriva echipei CSM Slatina şi va avea loc în week-end, mai precis sâmbătă, 12 noiembrie, de la ora 11.00. Ulterior, pe 3 decembrie, în cea de-a doua rundă programată în Liga a II-a după pauza cauzată de Campionatul Mondial de fotbal din Qatar, sibienii vor primi la Rm. Vâlcea şi vizita formaţiei CSC Dumbrăviţa.
Din cauza rezultatelor nefaste din ultima perioadă (cinci meciuri fără victorie), CSC Şelimbăr a picat în cea de-a doua jumătate a clasamentului, iar antrenorul principal Eugen Beza a fost demis după duelul cu Ripensia Timişoara (0-0), desfăşurat pe 29 octombrie, în Zăvoi. Conducerea clubului ardelean i-a numit ca interimari pe Paul Ceuşan şi Cornel Dobre, dar, în prima partidă cu cei doi foşti secunzi la timonă, „călăreţii roşii” au suferit o înfrângere neaşteptată în deplasare, contra echipei Metaloglobus Bucureşti (0-2). Graţie acestui succes, gruparea din Capitală a părăsit şi ultima poziţie în Liga a II-a.