duminică, aprilie 14, 2024
Fotbal Național

În week-end, Flacăra Horezu va juca din nou pe teren propriu şi e mare favorită cu Sporting Roşiori

68Vizualizari
La finele săptămânii, Flacăra Horezu se va duela cu Sporting Roşiori, în Treapt, într-un meci în care s-ar putea tranşa primul loc în play-out-ul Seriei 6 din Liga a III-a. În cazul în care „cocoşii” se vor impune, se vor distanţa la cinci puncte de echipa din Teleorman, cu opt runde înainte de finalul campionatului.
Premisele pentru un nou succes al vâlcenilor sunt foarte mari, în condiţiile în care trupa antrenată de Cătălin Bucă (FOTO) a câştigat ambele partide din sezonul regular. Pe 16 septembrie 2023, Flacăra Horezu a învins cu 1-0, unicul gol fiind înscris de Gabriel Zamura (în minutul 55), iar pe 17 noiembrie 2023 a triumfat şi în returul din Teleorman, dar cu 2-0. Cele două „boabe” au purtat semnătura lui Albert Cornicioiu şi au fost marcate pe final de meci, în minutule 89 şi 90+3). În aceste condiţii, echipa din Treapt porneşte ca mare favorită pentru încă o victorie.
Meciul Flacăra Horezu – Sporting Roşiori va avea loc vineri, 5 aprilie, de la ora 17.00. Aceasta va fi ora de start la care se va juca în Liga a III-a în luna aprilie.