Fotbal Național

În week-end, Minerul Costeşti o înfruntă pe Sporting Roşiori, cealaltă echipă care a împiedicat-o pe CSM Slatina. Încă o minune!?

213Vizualizari
După ce a produs marea surpriză a rundei precedente din Liga a III-a (fiind egala echipei CSM Slatina), Minerul Costeşti va avea încă un examen dificil la finele săptămânii. Şi de această dată, jucătorii antrenaţi de Marius „Ţeţe” Vlădoi şi Robert Olaru vor evolua tot în deplasare, dar în fieful echipei Sporting Roşiori, care a plecat cu un punct mare de la Fedeleşoiu, week-end-ul trecut.
Formaţia din Teleorman a avut un start bun de sezon, în condiţiile în care a învins-o fără drept de apel pe Petrolul Potcoava, în deplasare (6-3), iar apoi a fost la un pas de victorie cu CSM Slatina, pe teren propriu. Sporting Roşiori a condus-o pe fosta divizionară B cu 2-0, până spre final, fiind egalată din cauza a două goluri încasate în minutele 86 şi 90. În pofida acestui aspect, „ortacii” speră la un nou rezultat pozitiv, chiar dacă adversarii vor porni cu prima şansă, şi graţie faptului că vor evolua acasă.
Meciul Sporting Roşiori – Minerul Costeşti va avea loc sâmbătă, 18 septembrie, de la ora 17.00.