Handbal

În week-end, SCM Rm. Vâlcea dispută cel de-al treilea meci din 2020 în Liga Florilor. Elevele lui Florentin Pera merg la Brăila

152Vizualizari

• partida cu echipa pregătită de singurul antrenor străin din Liga Florilor, croatul Neven Hrupec, va avea loc duminică, 19 ianuarie, de la ora 11.00

După meciul cu Măgura Cisnădie, din şaisprezecimile Cupei României, SCM Rm. Vâlcea va disputa cea de-a treia partidă din acest an din Liga Florilor. În prima etapă din returul campionatului, elevele lui Florentin Pera vor evolua, din nou, în deplasare, de această dată în fieful echipei Dunărea Brăila. Duelul cu formaţia pregătită de singurul antrenor străin din Liga Florilor, croatul Neven Hrupec (FOTO – în stânga), va avea loc în acest week-end, mai precis duminică, 19 ianuarie, de la ora 11.00, şi va fi transmis LIVE, de TVR 2. În meciul tur, din Sala Traian, SCM Rm. Vâlcea s-a impus fără mari emoţii, cu scorul de 24-18 (după 13-7, la pauză).

Aurelian Roşca şi-a prezentat demisia pe 7 decembrie 2019, motivând anumite acte de indisciplină ale unor jucătoare

Aşa cum se cunoaşte, Dunărea Brăila a început actualul sezon cu Aurelian Roşca pe banca tehnică, dar vâlceanul şi-a prezentat demisia pe 7 decembrie 2019, după primele 11 etape. Acesta a motivat faptul că oficialii echipei au tolerat actele de indisciplină ale unor jucătoare şi nu au luat măsurile care se impun împotriva celor în cauză. În momentul în care Roşca a părăsit corabia brăileană, Dunărea se afla pe locul 6 în Liga Florilor. Noul tehnician al viitoarei adversare a SCM-ului a mai antrenat în Liga Naţională în urmă cu patru ani, la CSM Ploieşti. În cartea de vizită a lui Neven Hrupec, se mai află Podravka Koprivnica şi naţionalele Poloniei şi Italiei, la ultima dintre acestea fiind chiar selecţioner în prezent.
Pe 7 ianuarie, în etapa a 12-a, cu antrenorul croat pe bancă, Dunărea Brăila a pierdut cu 24-22 în deplasare, în fieful echipei Minaur Baia Mare. Duminică, 12 ianuarie, în ultima rundă din turul Ligii Florilor, Aneta Udriştioiu & Co. au dispus însă categoric de AHCM Slobozia (31-18), pe teren propriu. Miercuri, 15 ianuarie, jucătoarele pregătite de croatul Neven Hrupec au primit, la Brăila, vizita formaţiei HC Zalău, în şaisprezecimile Cupei României, în faţa căreia s-au impus cu 31-28.
Sursă foto: Facebook HC Dunărea Brăila