miercuri, decembrie 6, 2023
Handbal

În week-end, SCM Rm. Vâlcea înfruntă o altă echipă aflată în subsolul Ligii Florilor. De această dată, elevele lui Bent Dahl vor juca în deplasare

386Vizualizari
În etapa a 24-a din Liga Florilor, care va avea loc la finele acestei săptămâni, SCM Rm. Vâlcea o va înfrunta pe CSM Slatina, o altă echipă aflată în subsolul clasamentului, la fel ca HC Zalău, pe care elevele lui Bent Dahl au învins-o sâmbăta trecută, în Sala Traian (25-20). De această dată, partida se va disputa în fieful grupării din judeţul Olt, cel mai probabil duminică, 7 mai, la o oră de start care va fi stabilită în zilele următoare.
Aflată doar pe locul 6 în Liga Florilor în prezent, SCM Rm. Vâlcea speră să mai urce cel puţin o poziţie până la sfârşitul campionatului, iar pentru a reuşi acest lucru trebuie să se impună neapărat la Slatina. În caz contrar, echipa din Sala Traian va avea emoţii serioase în ceea ce priveşte participarea în cupele europene, unde se mai poate califica doar dacă EHF va accepta trei reprezentante ale ţării noastre în Liga Campionilor. Într-o asemenea situaţie, în Liga Europeană vor evolua formaţiile de pe locurile 4-6, printre care se află şi SCM Rm. Vâlcea.
Altfel, de menţionat este faptul că la CSM Slatina evoluează şi o viitoare componentă a echipei din Sala Traian. Este vorba de tânăra conducătoare de joc Rebeca Necula, care va împlini luna aceasta, mai precis pe 17 mai, vârsta de 20 de ani.
Sursă foto: Facebook SCM Rm. Vâlcea